Herroepingsrecht en Retouren

Uitgeverij het Hoge Licht en de website uitgeverijhethogelicht.nl zijn onderdeel van Foto Ko van Leeuwen.

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Nieuwe boeken kunnen na openen NIET meer retour gestuurd worden. Zodra het item uit de verpakking wordt gehaald vervalt hierbij het heroepingsrecht. Als iets nieuw is moet het ook nieuw blijven.

 

Herroepingsrecht

U hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. U hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product terug te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer € 4.60 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan Uitgeverij het Hoge Licht geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@uitgeverijhethogelicht.nl en/of u maakt geberuik van het Herroepingsformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw bericht terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Uitzonderingen retourneren

Het herroepingsrecht is alleen van toepassing op producten die u via een webshop of andere electronische weg heeft gekocht. Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn:

a) Producten die uit de plastic verpakking zijn gehaald. Als iets nieuw is moet het ook nieuw blijven. Bij uitpakken en bladeren vervalt dus het herroepingsrecht.

b) Producten die door Uitgeverij het Hoge Licht tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument.

c) Producten die u toegestuurd zijn in opdracht van een bedrijf.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Mocht het na 15.00u gemeld worden dan zullen er helaas kosten aan verbonden zijn die het transportbedrijf berekend. Hierbij kan de levertijd ook langer bedragen dan normaal.

Bovenstaande rechten zijn van toepassing op bestellingen door particulieren. Voor bedrijven zijn deze niet van toepassing.

Vragen??

Heb je nog vragen betreffende je retour?? Bel ons dan op 06-28237191, mail ons op info@uitgeverijhethogelicht.nl of stuur een berichtje via het contactformulier op deze website.

 

Retourzending

Indien niet vooraf gemeld via email dan graag het Herroepingsformulier meesturen.

Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn en kan je terugsturen aan:

Uitgeverij het Hoge Licht

Orionweg 22

1973 TL IJmuiden (geen bezoek adres)

Telefoon nummer: 06-28237191

E-mail: info@uitgeverijhethogelicht.nl